dissabte, 25 de febrer del 2012

Resultats Enquesta



Segons l'enquesta que vam penjar al blog Com qualificaries les actuacions del SEMISF?, el 76% dels votants creu que són molt bones i això és un orgull per a l'equip. Ens agrada escoltar que a vosaltres us agrada el que fem, i és per aquest suport, per l'acollida que ens doneu a l'institut i la colaboració entre tots a una millora de la convivència al centre pel que seguirem amb els nostres actes que esperem, també siguen tan ben rebuts com han estat aquestos.


Un 5% considera que són bones i, és clar, mai hi ha res perfecte. També es bo que ens poseu a prova i, ja veureu, intentarem millorar-ho.
Per altra banda, hi ha un 5% que creu que són dolentes.  Ens agradaria que eixa gent que així ho pensa ens ajudés a millorar i que proposara què podem fer per a reduir conflictes escolars.


A la gent a la que li és indiferent (11%) els diriem que coneguen bé el servei i que de segur trobaran alguna cosa en positiu. A més, pensem que qui ho ha experimentat personalment sabrà agrair al centre l'existència d'un servei com aquest. Podeu parlar amb persones que hagen colaborat amb nosaltres i així s'assabentareu que el SEMISF és important.


Gràcies per votar i continueu fent-ho, per favor. Esperem amb moltíssima il·lusió els vostres comentaris i, sobretot, crítiques constructives que ens ajuden a fer millor el nostre "treball".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada