dimarts, 11 de desembre del 2012

Sobre els colors del SEMISF

Cada vegada que realitzem alguna activitat, fem una exposició o alguna xerrada, els membres del SEMISF intentem introduir els colors del servei: blau, verd i blanc. De manera subliminar, aquests colors que hem introduït, defineixen el caràcter dels nostres mediadors i la nostra forma de treballar.


Blau: El color més fred i immaterial. Significa fidelitat, justícia, veritat, claredat. Representa a les persones estables i que s'entreguen amb devoció a les persones que estimen. Són persones tranquil·les, conservadores i que saben escoltar als altres.

Verd: Color de la naturalesa en primavera. Significa esperança, fe, respecte, servei, amistat. És un color natural, optimista, refrescant i reparador. Els qui opten per aquest color solen resoldre els seus problemes amb molt sentit de l'humor i bona perspectiva. Persones molt aferrades a la seua família i entorn.

Blanc:
 És per a les ments més racionals i que acudeixen a la seua objectivitat i poders analítics per a resoldre problemes. El blanc ajuda a alliberar la menta a la recerca de noves opcions. Este color és la síntesi de tots els colors i significa perfecció, puresa, veritat, innocència, glòria, integritat, fermesa, obediència, eloqüència, iniciació, perdó.



Font:
http://www.slideshare.net/lapaletadecolores/los-colores-definen-tu-personalidad#btnNext

2 comentaris:

  1. L'article és interessant però m'agradaria poder veure el logo del SEMISF. Publiqueu-lo perfa.

    ResponElimina
  2. Què enceratats estan els colors del logo del SEMISF!!!

    ResponElimina